First Grade Bar Graph3

Free Printable First Grade Worksheets,Free Worksheets, Kids Maths Worksheets, Maths Worksheets, First Grade Bar graph, Bar graph, First Grade, Kids Bar Graphs
These First Grade Bar Graph Worksheets are printable for Free. Make sure to check the remaining Bar Graph Worksheets.

To Download or Print First Grade Bar Graph Worksheet3 Click here


Answer Key:
Soccer 6
Football 8
Chess 3
Cricket 5
1. How many votes did Foot ball get?
Ans. 8
2. How many votes did Chess get?
Ans. 3
3. Which got 6 votes, Soccer or Cricket?
Ans. Soccer
4. Which got more votes, Cricket or Chess?
Ans. Cricket
5. How many more votes did Soccer get than Cricket?
Ans. 6 - 5 = 1
6. How many total votes did Soccer and Chess get?
Ans. 6 + 3 = 9
7. Which game got the most votes?
Ans. Football
8. Which game got the fewest votes?
Ans. Chess
9. How many kids were surveyed?
Ans. 6 + 8 + 3 + 5 = 22

Free Printable First Grade Worksheets,Free Worksheets, Kids Maths Worksheets, Maths Worksheets, First Grade Bar graph, Bar graph, First Grade, Kids Bar Graphs
First Grade Bar Graph



Worksheet1 Worksheet2 Worksheet3